Att cruisa är något av mitt och Karins favorit nöje. När sommaren kommer och Dodgen är nypolerad, då vill vi ut på vägarna.
Cruising är en livsstil som jag inte skulle vilja vara utan. Vi träffar likasinnade på dessa träffar. Som har samma intresse av att bibehålla det gamla fina och låta det vara som det är. Det roliga är att få ladda upp inför en helg någonstans i Sverige. Se till att kläderna är fixade och matsäcken packad. För att vara redo att bege sig iväg.
Känslan när man träffar sin vänner på dessa träffar är så underbart trevligt och kul. Det har blivit som en extra familj. Vi hjälps åt att fixa till bilarna. Kommer med tips och råd, till de nya medlemmarna och så vidare.
Vi följer öden, med både bilar och personerna. Det är det som gör att cruising är en livsstil som inte jag skulle klara mig utan. Jag tror inte Karin heller skulle vilja vara utan dessa träffar heller. Vad som är roligt är att vi alla umgås och har trevligt på samma premisser. Dessutom så kvittar vilken så kallad samhällsklass du kommer ifrån. På dessa träffar är vi lika med alla – en familj.
Vissa har jag och Karin känt i många år, några träffa vi privat och andra träffas vi bara på träffarna. Det är alltid lika kul att träffas. Därför spritter det lite extra i gubben inför kommande cruising säsong.
Vill du ha lite information om cruising och så vidare så är webbsidan Cruising i Sverige en suverän sidan. Där hittar du alla evenemang i hela Sverige plus lite annat smått och gott som kan vara bra att veta. Här hittar du den: http://cruisingsverige.se/
Hoppas att du också blir en cruisare! Vi ses kanske!
Har du frågor och sådan så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till mig. Du når mig på mejlen: info@dodge58.se